Temporada 2015/2016

Las noches de El Club de la Comedia

el 9 de gener de 2016
Sinopsi

Se't fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l'experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l'oportunitat de viure l'ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T'ho perdràs?


Monologuistes de la nit


Miki DKai
Un gran de la comèdia, però dels de veritat. Gadità, criat a Màlaga i resident a Almeria, des del 2008 s'ha dedicat en cos i ànima a la comèdia (encara que només amb el seu cos, ja n'hi hagués hagut prou). En els seus espectacles practica un humor molt particular basat en fets reals; per exemple, parla sobre la seva infància, amb totes les anècdotes i històries d'un nen sense amics i de qui la seva mare no treia al carrer per vergonya. És la història d'un nen que va néixer amb un pa sota el braç, però que se'l va menjar!

Luis Larrodera
Presentador, actor i monologuista, ha complert el seu somni de dedicar-se a la comunicació i a la interpretació. Va començar en el món de la ràdio quan només tenia 15 anys i des d'aleshores ha treballat en programes de televisió com Un, dos, tres, Alta tensión, Pánico en el plató i en dos programes de José Mota, entre d'altres. Ha participat en sèries de TV com El comisario, El viajero del tiempo, Plutón B.R.B. Nero i La que se avecina, i en alguna pel·lícula com Torrente 3. El protector. L'any 2008 va guanyar el Premi Micròfon d'Or i des d'aleshores ha compaginat aquesta activitat amb els monòlegs sobre els escenaris de tota Espanya.

Álvaro Carrero
Les circumstàncies en què conflueixen els diferents destins no són altra cosa que la pròpia conciència que té el ser humà de si mateix, i és per això que Álvaro es pregunta... He apagat el gas quan he sortit de casa aquest matí?
Gallec de naixement i andalús d'adopció, és llicenciat en Art Dramàtic per la RESAD i ha centrat la seva carrera en l'humor, tot participant com a guionista en la sèrie S.O.S Estudiantes (Canal Sur); com a actor i guionista a la sèrie on-line Esquecheles i també ha gravat diferents monòlegs per al canal d'humor Paramount Comedy.