Temporada 2015/2016

Las noches de El Club de la Comedia

el 21 de novembre de 2015
Sinopsi

Se't fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l'experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l'oportunitat de viure l'ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T'ho perdràs?


Monologuistes de la nit


Tomàs García
"Els meus inicis en això del riure es remunten a fa molt, molt, temps, en una galàxia molt, molt llunyana. Després de guanyar 12 concursos (onze de monòlegs i un de Míster Conca), vaig arrencar en l'àmbit nacional gràcies al programa El Rey de la Comedia de TVE. Actualment, col·laboro a Zapeando (La Sexta) i Sopa de Gansos (Cuatro)".

Raúl Pérez
"En el meu cas, la pregunta hauria de ser “¿Qui soc?”, ja que sóc capaç d'imitar a molts personatges que conviuen amb mi a totes hores. En definitiva, em podeu dir Mariano Rajoy, Iker Jiménez, Eva González, Jorge Javier Vázquez, Antonio Lobato, Rafa Nadal, Matías Prats, Eduardo Gómez, Pedro Piqueras, David Bisbal, Andrés Iniesta, Florentino Pérez, o qualsevol altre que us imagineu, que jo us respondré igual."

Oswaldo Digón
Còmic gallec, de professió actor, ha treballat en les obres: Terapia de Grupo, Lisístrata, La Ronda, Azos de EsguelloAlma Mater però també omple teatres com a monologuista: A La Villarroel representa els Diálogos en 3D i actua a Nuevos Cómicos de Paramount Comedy.

MONOLOGUISTES: Tomàs García, Raúl Pérez i Oswaldo Digón

PRODUCCIÓ: Tras la Risa