Temporada 2015/2016

Las noches de El Club de la Comedia

el 14 de novembre de 2015
Sinopsi

Se't fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l'experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l'oportunitat de viure l'ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T'ho perdràs?


Monologuistes de la nit


David Broncano
Els nord-coreans s'han tornat molt bojos, encara que pitjor és allò de Tiger Woods. David Broncano, molt preocupat pels sindicats i també per la patronal, analitza aquests temes amb gran precisió, encara que de vegades canvia d'opinió i es posa a ballar polques sobre l'escenari. El noi ha col·laborat a Nuevos Cómicos, No somos nadie, Estas no son las noticias, UAU!, Nos gusta el cine de Canal+ i el programa Alguien tenia que decirlo de la Sexta amb Dani Rovira i Txabi Franquesa.

Salva Reina
Malagueny, irreverent, surrealista i amb un “potent” directe. Actor, monologuista i guionista de Canal Sur i Paramount Comedy. Salva ens porta el seu espectacle d'Stand up Comedy, el problema és que no en té ni idea d'anglès... Amb aquesta descripció es presenta un dels actors revelació de la sèrie de TV Allí abajo, d'Antena 3, i que aquest estiu va col·laborar a la versió d'estiu del programa d'humor Zapeando, de La Sexta

Álex Clavero
Quina és l'arma més poderosa? El riure. I a l'Álex Clavero no li falta munició. A través de les seves facetes professionals: guionista, actor i monologuista, dispara bales d'humor per alegrar aquest món ple de penúries. Amb un to pla i proper, els seus monòlegs tracten temes quotidians que afecten el ser humà i van carregats amb una forta crítica social.

MONOLOGUISTES: David Broncano, Salva Reina i Àlex Clavero

PRODUCCIÓ: Tras la Risa