Temporada 2015/2016

Las noches de El Club de la Comedia

el 24 d'octubre de 2015
Sinopsi

Se't fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l'experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l'oportunitat de viure l'ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T'ho perdràs?


Monologuistes de la nit


Rafa Forner
"L'humor més absurd, la història més divertida, el final més inesperat..."; Rafa Forner és un monologuista valencià amb una extensa carrera, nascut l'any 1974 i va ser el guanyador del primer premi del Circuit Cafè Teatre de València el 2009. En cinema podem veure'l en curts com El encuentro y Casarse no es un buen comienzo. A televisió ha participat en diferents programes de Canal 9 com ara: El concursaso, Maniatics... i al teatre en les obres Ba de bo, La balada de las bestias, Joan el cendrós, entre d'altres.

David Navarro
Després de llicenciar-se en Dret, va deixar una feina estable i segura com a funcionar per llençar-se a la comèdia. Escrupulós en els detalls i treballador incansable, ha desenvolupat nombroses funcions i en diferents personatges de la seva pròpia creació. A la televisió ha participat en els programes; Noche Sin Tregua del canal Paramount Comedy, presentat per Dani Mateo, Corto y Cambio, un programa d'sketchos i també a Smonka! on va ser director i presentador. També ha col·laborat a Muchachada Nui, de TVE; La Familia Mata, d'Antena 3, Buenafuente i a la sèrie Aída de Telecinco. En ràdio col·labora a A vivir que son dos días de la Cadena Ser i Abierto hasta las 2 de RNE.

Oswaldo Digón
Còmic gallec què va començar la seva carrera artística realizant més de 400 actuacions infantils com a contacontes. Actor de teatre professional en les obres: Terapia de Grupo, Lisistrata, La Ronda, Azos de Esguello, Los Duguis, Alma Mater o A visita... Paral·lelament, Digón omple teatres com a actor còmic (a La Villarroel representa els Diálogos en 3D) i, entre els seus èxits està la seva vinculació actual amb "Nuevos Cómicos" de Paramount Comedy. L'any 2003 va guanyar el concurs de "Forum Comedia" i va ser finalista de el "Concurso de Comedia de Laracha" (A Coruña), amb l'espectacle Historia da miña Historia
 

MONOLOGUISTES: Rafa Forner, David Navarro i Oswaldo Digón

PRODUCCIÓ: Tras la Risa