Temporada 2015/2016

Las noches de El Club de la Comedia

el 31 d'octubre de 2015
Sinopsi

Se't fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l'experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l'oportunitat de viure l'ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T'ho perdràs?


Monologuistes de la nit


Don Mauro
Mauro Muñiz considera l'stand up comedy com un gènere amb què "es mostra nu, tal com és, que li aporta llibertat en tots els sentits i l'estimula gràcies a l'adrenalina que li provoca la interacció amb el públic, tot trencant la quarta paret”. Allà ha desenvolupat Don Mauro, un personatge d'humor honest, políticament incorrecte i sense concessions. Un tipus que diu el que pensa sense tenir en compte les conseqüències.

Quequé
És un dels humoristes més consagrats del país
gràcies a les seves múltiples aparicions en programes de televisió tant en format d'stand up comedies, com en d'altres més tradicionales, com per exemple a La Noche con Fuentes y Cía, Noche Hache, Estas no son las noticias o El Club de la Comedia. A més, ha treballat en els espectacles teatrals: 5hombres.com, Las noches del Club de la Comedia, Te ríes de los nervios i The Hole, entre altres.

Tomás García
"Els meus inicis en això del riure es remunten a fa molt, molt, temps, en una galàxia molt, molt llunyana. Després de guanyar 12 concursos (onze de monòlegs i un de Míster Conca), vaig arrencar en l'àmbit nacional gràcies al programa El Rey de la Comedia de TVE. Actualment, col·laboro a Zapeando (LaSexta) i Sopa de Gansos (Cuatro)".

MONOLOGUISTES: Don Mauro, Quequé i Tomás García

PRODUCCIÓ: Tras la Risa