Temporada 2015/2016

Las noches de El Club de la Comedia

el 17 d'octubre de 2015
Sinopsi

Se't fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l'experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l'oportunitat de viure l'ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T'ho perdràs?


Monologuistes de la nit


David Broncano
Els nord-coreans s'han tornat molt bojos, encara que pitjor és allò de Tiger Woods. David Broncano, molt preocupat pels sindicats i també per la patronal, analitza aquests temes amb gran precisió, encara que de vegades canvia d'opinió i es posa a ballar polques sobre l'escenari. El noi ha col·laborat a Nuevos Cómicos, No somos nadie, Estas no son las noticias, UAU!, Nos gusta el cine de Canal+ i el programa Alguien tenia que decirlo de la Sexta amb Dani Rovira i Txabi Franquesa.

Álvaro Carrero
Les circumstàncies en què conflueixen els diferents destins no són altra cosa que la pròpia conciència que té el ser humà de si mateix, i és per això que Álvaro es pregunta... He apagat el gas quan he sortit de casa aquest matí?
Gallec de naixement i andalús d'adopció, és llicenciat en Art Dramàtic per la RESAD i ha centrat la seva carrera en l'humor, tot participant com a guionista en la sèrie S.O.S Estudiantes (Canal Sur); com a actor i guionista a la sèrie on-line Esquecheles i també ha gravat diferents monòlegs per al canal d'humor Paramount Comedy.

Raúl Pérez
"En el meu cas, la pregunta hauria de ser “¿Quins soc?”, ja que soc capaç d'imitar a molts personatges que conviuen amb mi a totes hores. En definitiva, em podeu dir Mariano Rajoy, Iker Jiménez, Eva González, Jorge Javier Vázquez, Antonio Lobato, Rafa Nadal, Matías Prats, Eduardo Gómez, Pedro Piqueras, David Bisbal, Andrés Iniesta, Florentino Pérez, o qualsevol altre que us imagneu, que jo us respondré igual." 

MONOLOGUISTES: Álvaro Carrero, Raúl Pérez i David Broncano

PRODUCCIÓ: Tras la Risa