Temporada 2015/2016

Las Noches de El Club de la Comedia

el 3 d'octubre de 2015
Sinopsi

Se't fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l'experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l'oportunitat de viure l'ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T'ho perdràs?


Monologuistes de la nit


Maru Candel
Actriu, còmica, cantant i professora de teatre infantil, porta des de 2005 dedicant-se a l'humor i sent una de les millors còmiques d'Espanya. També ha treballat en obres com Hombres, de Sergi Berbel, o La extraña pareja, de Neil Simon.

Salva Reina
Malagueny, irreverent, surrealista i amb un “potent” directe. Actor, monologuista i guionista de Canal Sur i Paramount Comedy. Salva ens porta el seu espectacle d'Stand up Comedy, el problema és que no en té ni idea d'anglès....

Tomás García
"Els meus inicis en això del riure es remunten a fa molt, molt, temps, en una galàxia molt, molt llunyana. Després de guanyar 12 concursos (onze de monòlegs i un de Míster Conca), vaig arrencar en l'àmbit nacional gràcies al programa El Rey de la Comedia de TVE. Actualment, col·laboro a Zapeando (LaSexta) i Sopa de Gansos (Cuatro)".

MONOLOGUISTES: Maru Candel, Salva Reina i Tomás García

PRODUCCIÓ: Tras la Risa