Temporada 2015/2016

Las noches de El Club de la Comedia

el 10 d'octubre de 2015
Sinopsi

Se't fa curt el programa de El Club de la Comedia? Vols sentir l'experiència de veure als millors còmics del programa en rigorós directe? Doncs ara tindràs l'oportunitat de viure l'ambient del Club amb la seva gira de directes, amb els millors còmics del programa!!! T'ho perdràs?


Monologuistes de la nit


Sergio Fernandez "El Monaguillo"
Un malagueny, de Marbella per ser més exactes, i finalista de El Club de la Comedia el 2002. Vam poder gaudir de la seva feina al programa d'Onda Cero No son Horas, durant 6 anys i a televisió amb El Método Gonzo d'Antena 3. Actualment, condueix les matinades d'Onda Cero amb La Parroquia de El Monaguillo i acaba de llançar el seu nou llibre Tonto el que lo lea, amb Arturo González-Campos.

Manu Górriz
Gràcies al seu humor cínic i la seva poca confiança en el gènere humà, ha conquerit l'audiència de Central de Cómicos. Cinèfil del gènere de terror i twiter, Manu Górriz escriu relats d'humor i col·labora al programa Mejor que nunca, de la ràdio de la Universitat Politècnica de València.

Miki Dkai
Un gran de la comèdia, però dels de veritat. Gadità, criat a Màlaga i resident a Almeria, des del 2008 s'ha dedicat en cos i ànima a la comèdia (encara que només amb el seu cos, ja n'hi hagués hagut prou). En els seus espectacles practica un humor molt particular basat en fets reals; per exemple, parla sobre la seva infància, amb totes les anècdotes i històries d'un nen sense amics i de qui la seva mare no treia al carrer per vergonya. És la història d'un nen que va néixer amb un pa sota el braç, però que se'l va menjar!

MONOLOGUISTES: Miki Dkai, El Monaguillo i Manu Górriz

PRODUCCIÓ: Tras la Risa